Vanliga frågor och svar om vårt grupputbud


Är du sugen på att komma igång med träningsrutiner, börja yoga, bygga styrka, rörlighet eller utveckla din själsliga sida? Hälsohuset har i år ett mer unikt utbud är någonsin tidigare av pass i grupp.


❓Vad ska jag välja?

”Det beror helt på vad du är ute efter. Vill du ha en lugn och mjuk träningsform eller vill du röra dig och svettas? Kanske bygga styrka? Kanske behöver du återhämtning och vila? Börja med att läsa kursbeskrivningarna. Många instruktörer har även filmsnuttar som beskriver deras pass på hemsidan. Önskar du personlig vägledning, skicka ett meddelande eller skriv till kontakt@halsohusetilidkoping.se så hjälper vi dig.”


❓Jag har sett bilder på yoga och det verkar som att man måste vara vig. Kan jag som är stel komma?

” Jajemen! De där bilderna som syns i sociala medier är ofta långt ifrån verkligheten. Alla yoga- och träningsformer hos oss, gör dig mer rörlig. Däremot finns det yogaformer som är mer lugna och stillsamma och andra som är mer flödande och fysiska.”


❓Jag är nybörjare. Kan jag komma?

”Absolut! De flesta av våra klasser är nybörjarvänliga. Instruktörens jobb är att anpassa övningarna och ge alternativ så alla kan utföra passet utifrån kroppens och dina förutsättningar. Är du osäker så skriv gärna till oss innan så vet vi om dina förutsättningar.”


❓När jag påbörja en kurs efter terminsstart?

"Det beror lite på vilket pass det gäller. Fråga instruktören eller skriv till kontakt@halsohusetilidkoping.se så hjälper vi dig"


❓Vad kostar en kurs?

”Kursens pris beror på antal tillfällen. Bokar du en kurs är priset per gång reducerat samt att du har förmånen att ta igen missat tillfälle på något av alla andra pass på schemat. När du bokar en kurs har du en stående plats på samma dag och tid varje vecka och behöver inte boka dig varje gång.”


❓Kan jag komma en gång eller då och då?

”Ja, i mån av plats kan du komma drop in. Det kostar 200 kr att komma en gång på ett pass. För passen i solen kostar det 260 kr eller ett kryss på solens klippkort. Alla bokningsbara pass läggs ut omkring en vecka efter kursstart och finns att boka via bokadirekt.”


❓Kan jag ta igen missat tillfälle om jag inte kan komma alla gånger?

Ja. För dig som går kurs erbjuds du att ta igen pass hos någon annan. Läs vad som gäller här.


Utöver alla gruppass erbjuds massage, healing, ljusterapi, coaching, KBT online och mycket mer här på Hälsohuset.


Varmt välkommen till oss!

Skicka intresseanmälan eller din fråga direkt via formuläret.